Genano-tuotteet

Tietoa Genano tuotteista

Genanot ovat ainutlaatuisella patentoidulla sähkösuodattimella varustettuja ilmanpuhdistimia. Sähkösuodattimen avulla saadaan pienimmätkin hiukkaset poistettua sisäilmasta. Hiukkasia ovat esimerkiksi virukset, bakteerit, homeitiöt, siitepöly sekä liikenteen tuottamat pienet nokihiukkaset.

Genano ilmanpuhdistimissa ei ole tavanomaista kuitusuodatinta, joten mikrobeille ei synny suotuisaa kasvualustaa kosteissakaan olosuhteissa. Genano laitteen aktiivihiilikeräintä käytetään esimerkiksi liikenteessä syntyvien myrkyllisten kaasumaisten yhdisteiden sekä otsonin poistamiseen.

Käyttö ja huolto

Genano ilmanpuhdistimien käyttö ja huolto on helppoa. Laite pesee itse itsensä (pesurimallit) eikä vaadi käyttäjältä toimenpiteitä. Pienimmissä laitteissa oleva suodatinkenno on helppo irrottaa ja pestä esimerkiksi astianpesukoneessa tai käsin liuotinpesuaineella. Pesuaineet saat kauttamme verkkokaupasta.

Huoltosopimus

Voit ostaa laitteen huoltosopimuksella ja maksaa kuukausimaksua, käymme paikanpäällä huoltamassa Genano-laitteet, sopimukseen kuuluu ns. täystakuu, eli kaikki kuluneet tai rikkoutuneet osat. Katso erilliset sopimusehdot.

Hankinta

Määräaikainen ostosopimus: valitse laite, sen jälkeen aika jossa haluat laitteen maksaa. Hintaan sisältyy täystakuu sekä vuosihuollot tarvikkeineen.

Osto ja ylläpitosopimus: maksa laite kerralla ja maksa vuosihuolloista vuosittain huollon jälkeen. Hintaan sisältyy täystakuu sekä tarvikkeet vuosihuollon yhteydessä.

Laiteosto: osta laite ilman vuosihuoltoa. Laitetakuu 2 vuotta ja tilaa huolto tarvittaessa.

Erillinen vuosihuolto : 420€ + alv / laite / vuosi.